Flokken

I flokken gjør vi mange gøye ting i løpet av småspeidertiden, på bildet over er en sammensetning av mange av disse aktivitetene!

Flokken er for småspeidere som går i 3. og 4. klasse. Nytt for 1. Lone får også 2. klasse være med på flokkmøter!

I løpet av småpeidertidens to år er det vanlig at speiderne gjennomfører "Jeg er beredt!"/"Eg er budd!" merket, og ulike fordypningsmerker, som kniv, tur,, knute, primitiv mat og andre merker. Dette varierer fra år til år, for at ikke småspeidere skal utføre samme merke to ganger. Takket være 1.Lones tilgang på kanoer, er også vannaktivitet som kanopadling veldig gunstig i de mildere årstidene. 

Vi har også noen overnattingsturer i helger, men ulikt troppens, varer de bare ett døgn, og ikke to. Disse turene er ofte tematisert, og litt skuespill og lek lager alltid god stemning. 

På større leirer, som kretsleir, deltar også småspeiderne. Disse turene varer 3-4 dager, som er halvparten av tiden troppen og laget oppholder seg på leiren. Kretsleirer arrangeres hvert fjerde år, og er ofte høydepunktet for småspeiderne som er medlem i flokken når slike leirer arrangeres. 

Ta kontakt på e-post flokk@lonespeidergruppe.no