Bordtennis turnering mellom roverne og lederne i 1. Lone

Bordtennis turnering mellom roverne og lederne i 1. Lone

Etter årsmøtet til 1. Lone ble det sagt at roverne og lederne burde ha en bordtennis turnering, og det ble bestemt en dato. Den datoen var 25. mars, og idag møtte det to lag, ett fra roverlaget, og ett fra lederne. 

Men

Hvert lag hadde bare én deltaker. 


Hendinga

Bordtennis turnering 2017 1. Lone

25. mars 2017

Roverne mot lederne

(Les: Rover mot leder)

 

KampSpenningen (målt i [JV], Joule Volt)

Spenningen med turneringen var til å ta og føle på, men etter mye fram og tilbake, ble en kåret vinner. Vinner kåret.

(Håper alle forstår at det var mye fram og tilbake fordi vi spilte bordtennis, hvor ballen blir gjentatt slått fra side til side. Derav en vits med at det gikk fram og tilbake. Fra side til side. Kjekt og morsomt.)

Ettersom oppmøtet var minimalt (med tanke på å ha en gjennomføring med flere lag), varte ikke turneringen lenge, og den éne kampen var avgjørende for å kåre en mestrende enhet i 1. Lones bordtennisavdeling.

(Se bilde 1)

Som dere ser på det første bildet, var kampen intensiv. Det var første til 15 poeng, og mye var på spill.

(Bordtennis er et spill, ergo var alt på spill. *Nå kan dere le igjen*   )

15 poeng ble nådd, og en vinner ble kåret. Avsluttende poengsum var 15 – 4 , Kristine – Ingunn. Roverlaget vant turneringen, med all tilhørende heder og ære! Hyll roverne, som nå leder 1-0 mot lederne i bordtennis turneringer innad 1. Lone.

Begge lagene var enige om at det var en god kamp, og en kjekk turnering. Neste gang håper vi at flere dukker opp, for en litt mer langvarig turnering, og kanskje litt mer utfordring mellom de deltakende.

(Se bilde 2)

Etter at turneringen var over, valgte deltakerne å fortsette spillingen, for å forberede og forbedre seg til neste turnering. Sjå på gleden i ansiktene deres. Helt i ekstase, virkelig.

Etterhvert ble Ingunn lei av å spille med Kristine, og brukte nettet som vegg for å spille solo bordtennis. Nettet skulle kanskje vært litt høyere for det. Det ble også spilt variasjoner av bordtennis, som de mindre kjente ”taktennis”, ”lufttennis”, ”gulvtennis”, og alles favoritt: ”altmuligtennis”.

(Se bilde 3)

Vell gjennomført turnering fra begge lagene, det var et meget kjekt arrangement å ha ansvar for.

Neste gang kommer det kanskje flere deltakende ledere/rovere. Kanskje.