Gullfjellet Opp 2012

Foto: Christopher Kvalvåg
Foto: Christopher Kvalvåg

For tredje år på rad stillte roverlaget VikingArna opp på toppen av Gullfjellet for å bistå IL FRI i arrangeringen av motbakkeløpet Gullfjellet Opp søndag 10.juni 2012.


Lørdag 09. juni kl 1500 var det oppmøte i Osen og pakking av sekker. Det var en liten gjeng som gikk opp i år. 3 rovere og 1 fra Arna og Åsane Rødekors. Turen opp gikk veldig fint, det var stort sett nydelig vær og varmt! På toppen var det imponerende mye snø, vi gikk på snø fra toppen av fossen og hele veien til toppen.

Etter ankomst laget vi hamburgere på skikkelig rovervis og satte opp lavvoene til dagen etter. Det ble en forholdsvis tidlig kveld. En lang søndag var i vente.

Søndag såg ut til å bli en bra dag, men været ville ikke helt. Det skiftet mellom regn, opphold og haggel. Lavvoene var satt opp på snø og bardunert i steiner. Det gikk veldig bra, helt til TV2 kom med sitt helikopter, da måtte bardunene våre gi opp og lavvoene blåste over ende.

Utenom to forblåste lavvoer var det en flott tur og vi er blitt enda ett minne rikere! Vi gleder oss til neste år! Det er få ting som kan slå solnedgang fra 987moh.

Blinkskudd fra turen finner du i bildegalleriet . Videosnutt fra turen finner du her .

Takk for en flott tur og super innsats!